2024. Május 18. szombat

A hét témája: Tavaszi tisztítókúra

Turmix tisztítókúra

Nagyanyáink idejében még ismert fogalom, sőt gyakorlat volt a böjt, és napjainkban is egyre többen ismerik fel, hogy a vegyszerekkel, tartósítószerekkel, szmoggal, egészségtelen élelmiszerekkel túlterhelt szervezetnek óhatatlanul szüksége van tisztítókúrára, méregtelenítésre.


BŐVEBBEN


masszazs-tisztito

A megfelelő italok és ételek fogyasztása mellett még három dolog segíti a méregtelenedés folyamatát: a pulzusemelkedéssel együtt járó sport, egy jó szauna, és a masszázs.


BŐVEBBEN


ivolevekhez

A salakanyagok távozásával nem csak az emésztés lesz könnyebb, hanem javul az immunrendszer működése is, hiszen a test kevesebb energiát fordít a táplálék feldolgozására, több jut más funkciók erősítésére. Már a méregtelenítő kúra alatt, általában az első nehéz 3 napot követően a legtöbben boldogságérzésről, felszabadultságról számolnak be, erősebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érzik magukat.


BŐVEBBEN


ivolevekhez

A tisztító, salaktalanító kúra lényeges eleme a folyadék. A legjobb, ha a levek frissen facsartak, és ugyanilyen fontos, hogy legalább a kúra ideje alatt bio alapanyagokból készüljenek. Ezek a legjobb italok a tisztítókúrához!


BŐVEBBEN







Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés