Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://new.vital.hu)

Ötven évig rejtegette halott csecsemőjét

Fél évszázadon át rejtegette egy bőröndben a világ elől halott csecsemője holttestét egy brit nő.

A ruhába csavart testet csak idén fedezték fel az önkormányzat munkatársai, amikor a nő legyengült egészségi állapota miatt nem tartózkodott otthon. Mrs Briggs nem volt hajlandó felfedni a rendőrségnek a csecsemő kilétét, és azt is tagadta, hogy az ő gyermeke lett volna. Az asszony az eset után három hónappal elhunyt.

A csecsemő édesapja Mrs Briggs táncoktatója volt, aki házasságban élt, amikor a gyermek fogant. A 102 éves Godfrey Moorhen nem nyilatkozik az ügyről, lányától viszont tudni lehet, hogy a párnak 1944-től egészen Mrs. Briggs haláláig viszonya volt, és táncpartnerek is voltak.

A férfi ma 76 éves lánya, akit a mostani eset nagyon megrázott, elmondta, 20 éves korában jött rá, hogy apjának házasságon kívül született egy gyermeke, de úgy hitte, örökbe adták. Apját eddig hiába kérte, hogy ismerje be, a bőröndben talált csecsemő az ő gyermeke volt, az idős férfi visszautasította, mert lánya szerint nagyon tart a beismerés következményeitől.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://new.vital.hu/eltitkolt_halott_csecsemo