Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://new.vital.hu)

Grillfesztivál és Guinness-rekord kísérlet Szegeden

Az augusztus 15-én kezdődő hat napos VI. Szegedi Nemzetközi Grillfesztivál grillversennyel, Guinness-rekord kísérlettel és kulturális programokkal várja a látogatókat.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!



A fesztivál nyitónapján, augusztus 15-én rendezik meg a már hagyományos grillversenyt amatőr és profi csapatok számára, melynek zsűrielnöki tisztét idén is Benke László Oscar-díjas mesterszakács tölti be. Szintén ezen a napon kerül sor a Káposztás cvekedli Guinness-rekord kísérletre is.

Látványos és hangulatos gasztronómiai program lesz a rendezvény hat napján Dósa Tibor királyi mesterszakács királyi konyhájának bemutatója és kóstolója, valamint Pavlicsek Csaba Zöldégszobrász mester csodálatos kompozíciójának bemutatója.

A grillfesztivál a vendéglátáson túl alkalmat teremt a régió, valamint az ország határain túlról érkező vendéglátást reprezentáló legkiválóbb szakemberek találkozására is.

A szervezők a 6 napos program keretében folyamatos zenei programokkal, koncertekkel, bemutatókkal, néptáncgálával várják a grillételek és a nemes borok kedvelőit, családokat, baráti társaságokat határon innen és túlról.

Az ünnepélyes megnyitóra 2008. augusztus 15-én 20 órakor kerül sor a főszínpadon. A belépés díjtalan!

VI. Szegedi Nemzetközi GrillFesztivál
Szeged, Újszegedi Liget, Fősétány
2008. augusztus 15-20.
www.szeretemszegedet.hu

Nézze meg az EgészségPláza termékeit! [0]



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://new.vital.hu/grillfesztival_szeged