![th_gyors_csirkecomb.jpg th_gyors_csirkecomb.jpg](https://new.vital.hu/files/th_gyors_csirkecomb.jpg)
4 egész csirkecomb
3 paradicsom
2 nagy fej hagyma
2 nagyobb zöldpaprika
1 színes kaliforniai paprika
10 dkg bacon szalonna
4 nagyobb burgonya
1 pohár tejföl
1 pohár tejszín
kevés só
frissen őrölt bors
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkecombot kifordítjuk csontjából, hogy könnyebben átsüljön. Az összes hozzávalót megtisztítjuk, feldaraboljuk, mindent berakunk egy jénai edénybe vagy római edénybe, és elkezdjük sütni. A burgonyát nagyobb darabokra vágjuk, azt csak később tesszük mellé, hogy ne puhuljon túl.
Amikor már majdnem kész, ráöntünk egy pohár tejfölt, vagy tejszínt és készre sütjük.
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Zsidek László Ízvadász
Tippek:
Tanácsok: