Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://new.vital.hu)

Étolajat fecskendezett a saját arcába

Oly mértékben a plasztikai műtétek megszállottjává vált egy koreai nő, hogy amikor az arcát eltorzító számtalan beavatkozás után már senki nem volt hajlandó megoperálni, étolajat fecskendezett saját magába.

A most 48 éves Hang Mioku húsz éve vetette alá magát az első plasztikai műtétnek, és az eredmény annyira magával ragadta, hogy az évek során számtalan beavatkozást végeztetett el magán, főként az arcán. Az időközben Japánba költözött nő arca az operációktól az arca felpuffadt és eltorzult, és már egy plasztikai sebész sem volt hajlandó elvállalni. Hazatérve saját szülei sem ismerték meg, de ő még így is szépnek látta magát.

A szülők, felismerve, hogy lányuk mentális betegségben szenved, orvoshoz vitték, ám a kezelés túl sokba került, és Hang szép lassan visszaesett. Csodálatos módon talált egy plasztikai sebészt, aki szilikoninjekciókat adott be neki, sőt, még fecskendővel és szilikonnal is ellátta, hogy saját maga is el tudja végezni a beavatkozást. A szilikonból kifogyva a nő végül étolajat fecskendezett az arcába, ami még tovább rontott az amúgy is tragikus helyzeten.

A segítséget végül egy tv-műsor adta meg Hang számára, aki a nézőktől annyi adományt kapott, hogy ismét plasztikai műtétnek vetette alá magát – ezúttal azonban korrekciós céllal. A sebészek összesen 60 grammnyi idegen anyagot távolítottak el az arcából, és 200 grammot a nyakáról, ami még így is torz és sebhelyes maradt. A tragikus sorsú nő csak mostanra látta be, hogy milyen károkat okozott magának, és ma már boldog lenne a régi arcával.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://new.vital.hu/plasztikai_mutet_etolaj