Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://new.vital.hu)

Száraz tények helyett – szex mindörökké

Az évek múlásával járó testi változások miatt kár lenne lemondani a felhőtlen szex és a kiegyensúlyozott női lét szépségeiről. A hüvelyszárazság ma már nem akadálya az örömteli szexnek. Nagyobb a veszteség, ha miatta lemondunk az intimitásról.

A mai ötven pluszos generáció fiatal, így a vágyai is azok. Az ötödik ikszen túl járó hölgyek is szeretnek csinosak maradni, nőies sugárzásukat, harmóniájukat megőrizni. Az egészséges kiegyensúlyozottság elengedhetetlen része az örömteli szexualitás.

A menopauzába lépő nő hormonális változásainak eredményeképp jelentkező hüvelyszárazság természetes állapot. Kínosnak az számít, ha kezeletlenül hagyjuk és a fájdalmas közösülés miatt inkább lemondunk az együttlétekről. A vaginaszárazság kezelése rendkívül egyszerű: az aktus előtt egyetlen mozdulattal felvihető a síkosító gél, amit kis fantáziával az előjáték részévé is tehetünk.

A Bartoline síkosító zselé komplex, minden igényt kielégítő készítmény: Aloe Vera, E- és F-vitamin tartalma révén nem csak síkos réteget képez, hanem a hüvely apró sérüléseinek gyorsabb hámosodását is elősegíti. Nyugtatja és védi a nyálkahártyát. PH-semleges és hipoallergén. A gél óvszerrel együtt is használható.

Bartoline francia síkostó zselé

Ára: 3094 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Bartoline francia síkosító zselé [0]

Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük, érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://new.vital.hu/bartoline-sikosito