Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://new.vital.hu)

Új bugyi menzesz idejére

Szakemberek egy új antimikrobiális szerkezetű, foltellenálló alsóneműt fejlesztettek ki nemrégiben, mely nagy valószínűséggel meg fogja változtatni a nők viszonyulását a havi ciklusukhoz.

A nedvszívó réteggel ellátott Thinx fehérnemű akár hat teáskanálnyi folyadékot is képes magába szívni és ezzel megkíméli a nőket attól, hogy menstruációjuk idején kénytelenek legyenek eldobható bugyikra pazarolni a pénzüket. Az alsóneműk négy különféle fazonban kaphatóak a tangától a csípőbugyiig, és nem csupán arra alkalmasak, hogy egy esetleges véletlen folt ellen védelmet nyújtsanak, de gyengébb vérzés esetén egyenesen helyettesíthetik is a tampont vagy a betétet.

Az alsónemű négy védőrétegből áll: egy frissítő, nedvességtaszító rétegből, egy a baktériumokkal és foltokkal szemben ellenálló rétegből, egy olyanból, amely rendkívül jó nedvszívó-képességgel bír, illetve egy negyedikből, amely megakadályozza a szivárgást. Akik eddig tesztelték, mind nagyon elégedettek vele, és megjegyezték, hogy bár egy hagyományos alsóneműnél jóval vastagabbak ezek a termékek, sokkal kényelmesebbek, mintha bármilyen betétet viselnének.

Valamennyi fazon fekete színben kapható és egyszerűen, hideg mosással mosógépben mosható. Az egyelőre csak az Egyesült Királyságban kapható termék megvásárlásával a vevők egy ugandai fiatal nőt hét, mosható és újrahasznosítható Afripad betéthez juttatnak, aminek köszönhetően lehetővé válik számára, hogy menstruációja idején is járhasson iskolába.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://new.vital.hu/menzesz-bugyi