Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://new.vital.hu)

Fülhallgató számolja az elégetett kalóriákat

A legújabb generációs „okos” fülhallgató nemcsak a kedvenc zenéinket tárolja a beépített memóriájának köszönhetően, hanem lépésszámlálóként és aktivitásmérőként is működik, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas.

Rengetegen szeretnek zenére edzeni, ráadásul közülük sokan használnak valamilyen aktivitásmérő eszközt vagy alkalmazást. A sportkedvelők most egyetlen kütyüre bízhatják ezeket a feladatokat, hiszen a Huawei TalkBand B2 beépített mozgásérzékelőjének segítségével számolja a kalóriákat és a lépéseket, Bluetooth-egységként pedig gondoskodik róla, hogy a felhasználó telefonon keresztül is mindig elérhető legyen.

Az eszköz hagyományos fülhallgatónak látszik, ám a felsorolt előnyök mellett 4 GB-os kapacitásának hála akár ezer dal tárolására is alkalmas. Bármilyen Android és iOS eszközzel összeköthető, és olyan alkalmazások is használhatóak vele, mint a Spotify. Az okos fülhallgató várhatóan szeptember végén kerül a boltokba. Árát egyelőre nem jelentették be hivatalosan, ám az előrejelzések szerint 42 000 forintnak megfelelő összeget fog kóstálni. A készülék akkumulátora egy feltöltéssel 12 napnyi készenléti időre alkalmas, vagy pedig 5 órányi szüntelen beszélgetésre.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://new.vital.hu/fulhallgato-kaloriak