Hozzávalók:
1. 8 szelet csirkemell
2. 100 gramm basmati rizs
3. ízlés szerint vegyes saláta
4. Gyógyfű Szárnyas sült fűszerkeverék
5. szükség szerint kókuszolaj
Elkészítés:
1. A csirkemellet felszeleteljük, fűszerezzük, öntünk rá kókuszolajat, félretesszük kicsit, hogy összeérjen.
2. 100 gramm basmati rizst felteszünk főni, kb. 12 perc alatt meg is fő.
3. A csirkét grillsütőn pár perc alatt pirosra sütjük mindkét oldalát.
4. És már tálalható is, nagyon gyors, finom és egészséges ebéd.
Gyógyfű Szárnyas sült fűszerkeverék: az ázsiai konyha fűszerezésére emlékeztet. Jellegzetes, erősebb illata és íze alkalmas a kevésbé kifejezett ízű vagy erősebb jellegű baromfi húsokhoz. (Összetevők: gyömbérgyökér, koriandermag, medvehagyma, rozmaringlevél) Itt tudod beszerezni >> [1]