Hozzávalók:
6-8 csirkeszárny, és/vagy csirkeaprólék
1 fej vöröshagyma
fehérrépa, sárgarépa, zeller, karalábé
biovegeta
csipetnyi só
tárkony
Elkészítés:
Az apróbb darabokra vágott csirkedarabokat pirítsuk meg az olajon, majd amikor már fehér, öntsük fel vízzel és adjuk hozzá a felszeletelt zöldségeket és a vöröshagymát egészben. Ízesítsük sóval és biovegetával. A tárkonyt a végén tegyük bele.
Több napra elõre is megfõzhetjük.
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok:
Alacsony szénhidrát- és zsír-, valamint magas fehérjetartalma miatt kiváló ez a leves a candida-diéta akár kezdõ szakaszában is. A tárkonyt különösen nem kedvelik a gombák.