[0]
Hozzávalók:2 kg paradicsom
50 dkg alma
25 vegyes zöldség
25 dkg vöröshagyma
25 dkg cukor
1, 5-2 dl ecet
3-4 babérlevél
3 evőkanál só
1 evőkanál őrölt kömény
1 jó kávéskanál őrölt bors
1 jó kávéskanál őrölt gyömbér
pár darab szegfűszeg
Elkészítés:
A paradicsomot, az almát, a hagymát és a zöldséget feldaraboljuk, a fűszerekkel összekeverjük és kb. 24 óráig állni hagyjuk. Lassú tűzön 2-3 órán át főzzük, néha megkavarjuk, hogy ne égjen le az alja.
Átpasszírozzuk, üvegekbe tesszük és lezárjuk. Felbontás után hűtőben tároljuk!
Elkészítési idő:
Elõkészítés: 24 óra Elkészítés: 3 óra
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok: