[0]
Hozzávalók:1 üveg magozott meggybefõtt
1 üveg félédes pezsgõ
1 üveg félédes vörösbor
1 dl meggylikőr
1 dl rum
2 citrom
15 dkg porcukor
Elkészítés:
Másfél citromot karikára, majd félbe vágunk, és beletesszük a bóléstálba a meggyel együtt. A porcukrot a meggylikőrrel, a rummal, és fél dl meggylével elkeverjük, ráöntjük a gyümölcsre. A maradék citrom héját lereszeljük, ezt is rátesszük a gyümölcsre.
Hűtőszekrényben hűtjük 2-3 óráig. A többi italt és a meggybefőtt maradék levét alaposan behűtjük, és fogyasztás elõtt adjuk hozzá a gyümölcshöz.
További szilveszteri receptek [0]
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok: