Hozzávalók:
4 kk. sütőpor
560 g liszt
250 g vaj
500 g kristálycukor
4 tojás
2 kk. vaníliás cukor
160 ml tej
230 g mazsola
120 g dió
porcukor a szóráshoz
Elkészítés:
Szitáljuk át a lisztet a sütőporral. Keverjük habosra a vajat, keverjük bele a cukrot és a tojásokat. Adjuk hozzá a lisztet, a vaníliát, a mazsolát, és a diót. Kiolajozott tepsire egy-egy evőkanálnyi halmokat készítsünk. Szórjuk meg cukorral, és a 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig süssük.
Kb. 36 db lesz belõle, természetesen nem csak a sütés napján fogyasztható.
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok: