Herbária Cukordiétát kiegészítő filteres teakeverék

Herbária Cukordiétát kiegészítő filteres teakeverék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, mely összetevőinek hatását irodalmi és népgyógyászati tapasztalatok támasztják alá.

Javallat: cukorbetegségre való hajlam esetén (ha a családban van vagy volt cukorbeteg, illetve túlsúly jelent fokozott kockázatot a cukorbetegség kialakulására) ajánlott a tea fogyasztása a diéta és más, egészséges életmódbeli tanácsok betartásával elérhető egyensúlyi állapot elősegítésére.

Összetétel:
Hatóanyag: 0,525 babhüvely (Phaseoli legumen), 0,375 g gyermekláncfűügyökér (Taraxaci radix), 0,3 g kukoricaübibe (Maydis stigma), 0,225 g tarackbúza gyökértörzs (Graminis rhiyoma portiva)/ filter
Segédanyag: ízesítőként Borsosmentalevelet tartalmaz.

Alkalmazási javaslat: Naponta 1-2 csészényi tea fogyasztása ajánlott. A teakeverék kúraszerűen és alkalmanként is fogyasztható. Db filter tasakot forrázzunk le egy csészényi (kb. 2 dl) forró vízzel. 10 percig lefedve hagyjuk állni. A filtert eltávolítva lehetőleg ízesítés nélkül, esetleg cukorpótló hozzáadásával fogyasszuk. Naponta 2-3 csészényi tea fogyasztható a főétkezések előtt vagy közben.

Figyelmeztetés: A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! Gyermekek 12 éves kor alatt a teát ne fogyasszák!

   
Kiszerelés

20x1,5 g filter

Engedélyszám

OGYI-981/2006

Gyártó

Herbária ZRt.

ára: 2 300 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©