Máriatövis olajkapszula, 60 db

Máriatövis olajkapszula, 60 db
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A máriatövis a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gyomnövény, mára már az egész világon elterjedt. Napjainkban a máriatövis a leginkább tanulmányozott gyógynövények egyike. Népgyógyászati megfigyelések szerint májgyógyszerként már legalább kétezer éve használják.

Felhasznált részei: olajos mag
Hatóanyaga: szilimarin , telítetlen olajsavak, linol- és linolénsavak, köztük a nélkülözhetetlen gamma-linolénsav.
Hatásai: A máriatövis magjából hidegsajtolásos eljárással előállított olaj legjelentősebb hatása az ember egyik legfontosabb szervét, a májat erősíti. A kutatások szerint a növény magjában található vegyületek megvédik a májat az alkohol és a hepatitisvirusok pusztító hatásától, sőt a károsodott májsejteket is képesek megújítani.

Mint minden hidegen sajtolt magolaj a máriatövis magolaj is tartalmaz a szervezet számára nehezen elérhető és igen értékes telítetlen olajsavakat, melyeket a szervezet nem képes maga előállítani, hanem a táplálékkal készen kell a szervezetbe vinni.

Előnyös alkalmazása: A májzsugorodás és idült gyulladásos májkárosodások kezelése, a máj méregtelenítése, regenerálása.

A flakon tartalma: 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg hidegen sajtolt magolaj, 3 % természetes méhviasz.

A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása: emeltszintű fogyasztása idült májkárosodás esetén, naponta 2x2 kapszula, normál színtű fogyasztás enyhe májpanaszok esetén, naponta 1-2x1 kapszula, szintentartó adagolás napi 1x1 kapszula.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes étrendkiegészítő, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a termék 3% természetes méhviaszt is tartalmaz!

   
Kiszerelés

60 db

Engedélyszám

OÉTI: 5014/2001.

Gyártó

VitalTrade Kft., Magyarország

ára: 4 319 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©