GREY AWAY - őszülés elleni spray 200 ml

GREY AWAY - őszülés elleni spray 200 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

GREY AWAY - őszülés elleni spray

A GREY AWAY egy forradalmi kezelés őszülés ellen, mellyel az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket.
A kezelés egyszerű, gyors és kellemes. Továbbfejleszett összetételének köszönhetően illata semleges, így teljes diszkréciót nyújt.
Használja minden reggel 14-28 napon keresztül száraz hajon, ezzel természetesen és fokozatosan újrapigmentálja haját.
28 nap után használja rendszeresen egyszer egy héten, hogy megakadályozza a hajtöveknél az új ősz hajszálak megjelenését.

Miért őszül a haj?

Valójában az ősz hajszálak nem szürkék, hanem fehérek! Ez egy optikai csalódás, amit a színes haj és a fehér színű haj keveredése okoz. A haj egyre szürkébbnek tűnik, ahogy nő a fehér szálak aránya. Fehér hajunk akkor nő, amikor az nem tartalmaz pigmenteket, és a szőrtüsző már nem termel több melanint.
A melanin egy természetes pigment, amit a melanocita sejtek termelnek. Ezek alapvetően a bőrszövetben találhatók, és elsődleges feladatuk a bőr védelme az UV-sugárzástól. A melanin tulajdonképpen egy színes alkotóelem, amely meghatározza a haj és bőr színét.
Grey Away és a „hajmemória”
Pár évvel ezelőtt a gyártó laboratóriuma kifejlesztette a GREY AWAY formulát, ami újrapigmentálja a hajszálakat.
A termék aktív összetevője a Vaszabi (Wasabia japonica) kivonata, ami a keresztesvirágúak családjába tartozik, és természetes körülmények között Japán hegyvonulatai és folyói mentén nő.
A többi összetevő stabilizálja a főösszetevőt és a GREY AWAY-nek kozmetikai minőséget ad.
Az aktív összetevő oldható, de a használat során reakcióba lép a száraz hajjal. Perceken belül redoxi reakció megy végbe, az aktív anyag reakcióba lép a haj keratinjával. Ez már nem oldható és sötét színezetet ad. Miután a reakció végbement, a pigmentáció beáll és stabil marad. A színezet változhat attól függően, hogy mennyi ideje használja a terméket.
Jelenlegi tudásunk szerint nincs magyarázat arra, hogy mitől nyeri vissza a haj a természetes színét, de a jelenség tipikusan ezzel az aktív összetevővel tapasztalható. Ezért hívják ezt „hajmemóriának”.

Klinikai tesztek:
A klinikai teszteredmények kimutatták:

  • 14 napi kezelés után 46%-kal csökkent az ősz hajszálak száma
  • 28 napi kezelés után 83%-kal csökkent az ősz hajszálak száma
  • Az elégedettség közel 100%-os .
Miközben a tesztek zajlottak, az alanyok haja fokozatosan átszíneződött.

Használati útmutató:
A leggyorsabb eredmény elérése érdekében használja a sprayt minden reggel a száraz hajon. Alkalmazza reggelente a kezelést, hogy ki tudja tenni a természetes fénynek*, ami segít stimulálni a hatóanyagot. Fújja be a haját 15-20 cm távolságról, nagyjából 4-5 pumpálással. Ez a napi kezelés 14-28 napig tart, amíg a haja visszanyeri természetes színét. Ne áztassa el haját vagy fejbőrét, mert ragadni fog. Hajat mosni az esti órákban javasolt, mert minél többet érintkezik a folyadék a hajszálakkal, annál hamarabb fogja elérni a várt eredményt. Hajmosással a hatóanyagot is kimossuk a hajból. A terméknek van egy saját sötét árnyalata, és ez hajmosáskor is kijön. Ne ijedjen meg, nem ez a szín "festi" a hajszálakat, az átszíneződés a hatóanyag és a hajszál közötti ismételt kölcsönhatás eredménye lesz.
Miután természetes hajszínét visszakapta, hetente 1-2 alkalommal használnia kell a GREY AWAY-t. Ez szükséges ahhoz, hogy megőrizze a már visszanyert eredeti hajszínét.
A Grey Away használható festett hajra is, ekkor azonban csak a lenőtt részre fújjunk. Mivel a készítmény a haj keratinjával lép kölcsönhatásba - belülről színezi át a hajat -, a festékkel színezett hajon hatástalan.
FIGYELEM! A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra javasolt! Ennél rövidebb hajnál a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.
*természetes fény a nappali fény vagy a napfény - ellentétben a mesterséges világítással

A GREY AWAY nem tartalmaz sem ólom-acetátot sem parabént.
 

   
Gyártó

Claude Bell

ára: 9 900 Ft

akciós ára: 8 890 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©