Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
lilakáposzta
![](/images/hozzav_sav.gif)
alma
![](/images/hozzav_sav.gif)
vöröshagyma
![](/images/hozzav_sav.gif)
málna- vagy borecet
![](/images/hozzav_sav.gif)
méz
![](/images/hozzav_sav.gif)
só
![](/images/hozzav_sav.gif)
köménymag
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/i_parolt_lilakaposzta.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Olajon köményt futtatunk, majd rádobjuk a felszeletelt vöröshagymát és lila káposztát, megsózzuk, fedő alatt megpároljuk. Málna- vagy borecetet öntünk rá, majd a felszeletelt almákat még néhány percig pároljuk a káposztával. A legvégén mézet öntünk rá.
Szerző
Zsidek László Ízvadász
TIPPEK:
A különlegességet kedvelők fügével is készíthetik.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|