Hozzávalók
egy maréknyi goji bogyó
fél citrom leve
egy teáskanál méz
ELKÉSZÍTÉSE:
A bogyókat tegyünk egy pohár vízbe és áztassuk kb. egy órán át, majd szűrjük le. Adjuk hozzá a citromlevet és a mézet, és kész is a tápláló, ízletes, és rendkívül hidratáló goji-limonádé.
TIPPEK:
Ihatjuk így, tisztán, illetve használhatjuk alkoholmentes koktélok készítéséhez. Az áztatott goji bogyókat semmi esetre se dobjuk ki, értékes snackként szolgálhatjuk fel őket.
EGÉSZSÉGÜGYI TANÁCSOK:
A goji bogyó földünk tápanyagokban talán leggazdagabb gyümölcse: teljes értékű proteinforrás, 18 különféle aminosavat, 21 nyomelemet, B1-, B2-, B6- és E- vitaminokat, valamint immunerősítő poliszacharidokat tartalmaz. Fogyasztása erősíti az immunrendszert, javítja a sav-bázis háztartást, növeli a vitalitást, erősíti az éleslátást, segíti a sejteket az öregedésért felelős szabad gyökök megkötésében. A magas tápanyag-koncentrációnak köszönhetően serkenti a gyógyulási folyamatokat.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|