Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
4 apróra felkockázott paradicsom
![](/images/hozzav_sav.gif)
1/4-1/2 kockára vágott friss chili (elhagyható)
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 finomra vágott mogyoróhagyma
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 ek. felaprított mentalevél
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 tk. frissen vágott korianderlevél (helyettesíthetjük petrezselyemmel is)
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 lime leve
![](/images/hozzav_sav.gif)
3 ek. olívaolaj
![](/images/hozzav_sav.gif)
80-100 gramm makadámdió durvára vágva
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 érett, apró kockára vágott mangó
![](/images/hozzav_sav.gif)
csipetnyi cukor és só
![](/images/hozzav_sav.gif)
őrölt fekete bors és cayenne bors ízlés szerint
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/mango.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
A durvára vágott makadámdiót pirítsuk meg kissé ki egy serpenyõben, olajat ne tegyünk alá. Keverjük össze a paradicsomot, a chilit, a mogyoróhagymát, a mentát, a koriandert, a lime-levet és az olívaolajat. Adjuk hozzá a makadámdiót és a mangót, ízesítsük sóval, borssal, cukorral és cayenne borssal.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|