Hozzávalók 2 személyre:
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
4 nagyobb paradicsom
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
![](/images/hozzav_sav.gif)
10 szem magozott olajbogyó
![](/images/hozzav_sav.gif)
2-3 gyöngyhagyma
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 teáskanál balzsamecet
![](/images/hozzav_sav.gif)
só, bors
![](/images/hozzav_sav.gif)
kevés oregánó, bazsalikom
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/paradicsomsalata.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
A paradicsomot karikákra vágjuk, a hagymát nagyon vékonyan úgyszintén, az olívabogyót szeleteljük, majd egy tálban összekeverjük mindhármat.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
Forrás
gyumolcs-zoldseg.hu
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|