Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
320 g Gyermelyi négytojásos kagylótészta
![](/images/hozzav_sav.gif)
30 dkg tofu
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 dl olaj
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 evőkanál cukor
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 kisebb cukkini
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 db zsenge sárgarépa
![](/images/hozzav_sav.gif)
10 dkg paprika vegyesen
![](/images/hozzav_sav.gif)
10 dkg padlizsán
![](/images/hozzav_sav.gif)
5 dkg bambuszrügy
![](/images/hozzav_sav.gif)
só
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 gerezd fokhagyma
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 kávéskanál reszelt gyömbér
![](/images/hozzav_sav.gif)
4-6 evőkanál szójaszósz
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 evőkanál étkezési keményítő
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 dl zöldség alaplé (lehet kockából is)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/szojas_tofu.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Kevés olajon megkaramellizáljuk a cukrot, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát, cukkinit, sárgarépát, a kockára vágott paprikát, padlizsánt és összepirítjuk. Sózzuk, ízesítjük gyömbérrel, zúzott fokhagymával és a szójaszósszal. Az alaplé hozzáadásával roppanósra pároljuk.
Vízzel kevert keményítővel sűrítjük, belekeverjük a szeletelt bambuszrügyet, a főtt tésztát és a kockára vágott, olajban aranysárgára sütött tofut. Összeforraljuk és tálaljuk.
Vízzel kevert keményítővel sűrítjük, belekeverjük a szeletelt bambuszrügyet, a főtt tésztát és a kockára vágott, olajban aranysárgára sütött tofut. Összeforraljuk és tálaljuk.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|