![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/images/beansc.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Ezután a keverékbõl 8-10 pogácsát formázunk, és elõmelegített sütõben 180 fokon (gázsütõ 4-es fokozat) 20 percig sütjük. Félidõben megfordítjuk. Forró olajban is kisüthetjük, így 10 perc alatt elkészül, de tudnunk kell, hogy jóval energiadúsabbá és nehezebben emészthetõvé válik. Burgonyával és zöldségekkel tálaljuk.
2 óra + 10-12 óra áztatás
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|