2024. Május 21. kedd


Hozzávalók:
1 kg szeletekre vágott bárányborda
1,5 dl joghurt
2 kávéskanál liszt
1 evőkanál currypor
2 evőkanál finom kenyérmorzsa
1-2 dl víz és kevés száraz fehérbor keveréke a pároláshoz
1 fej vöröshagyma


ELKÉSZÍTÉSE:

Tegyük hőálló edénybe a bordákat. Kis tálban keverjük össze a joghurtot, a lisztet és a curryport. Tegyük a húsra. Szórjuk meg kenyérmorzsával, és öntsük rá a vizet a borral együtt. Tegyük hozzá a kettébe vágott vöröshagymát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig süssük, vagy amíg a bordák meg nem puhulnak.Ha nem elég a vizes bor, pótoljuk, de ügyeljünk arra, hogy a végén pirosra, de ne szárazra süljön a borda!

További húsvéti receptek









Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés