Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
4 fehérrépa vagy karórépa
![](/images/hozzav_sav.gif)
4 sárgarépa
![](/images/hozzav_sav.gif)
3 nagy fej vöröshagyma
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 kisebb póréhagyma, megtisztítva, felkarikázva
![](/images/hozzav_sav.gif)
5 gerezd fokhagyma, héjastul
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 kis szál lestyán
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 ágacska kakukkfű
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 babérlevél
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 vastagabb szál petrezselyemzöld
![](/images/hozzav_sav.gif)
néhány szem fekete bors
![](/images/hozzav_sav.gif)
3,2 liter víz
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/i_zoldsegalaple.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
A hozzávalókat egy nagy méretű fazékba tesszük, majd lassan felforraljuk. Ezután mérsékelt lángon, félig lefedve kb. 3 és fél órán át főzzük (amíg kb. 2 liter levest kapunk). Miután elkészült leszűrjük, és lehűtjük.
Előkészítés: 30 perc, Főzés: 4 óra
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|