2022. Május 18. szerda

Egyszerre két gyereket szoptatni talán kevésbé számít meglepőnek, mint egy ötévest táplálni ily módon. Egy brit anya azonban ezen is túltesz, ugyanis három és ötéves gyermekeit egyaránt szoptatja.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


A 45 éves Stella Onions öt és fél éves lánya és majdnem négy éves kisfia gyakran kéri a „mama tejét”.

szoptatás

A Daily Mail online kiadásának nyilatkozó Stella szerint nem véletlenül bizonyítja számos kutatási eredmény, hogy a szoptatás egyaránt előnyös az anya és a gyermek számára, ezért benne fel sem merült a tápszerezés gondolata, és azt is butaságnak tartja, hogy sokan a kényelem miatt mondanak le 6 hónap után az anyatejes táplálásról.

Stella főállású anya, gyermekeit nem járatja iskolába, helyette férjével otthon tanítja őket. A szoptatásra reggelenként és esténként szán időt.

Elmondása szerint mindkét gyereknek megvan „a maga melle”, Josephine a jobból, Zac a balból eszik, de most, hogy nagyobbak, már külön-külön szoktak enni. Stella szerint az ily módon való táplálás megtanította a gyerekeket arra, hogy megosszák, amijük van, és nem csak a testvéri rivalizálást, de a hisztizést is megszüntette.

Az anya, aki az általa létrehozott közösség és honlapja révén maga is sokat tesz a szoptatás népszerűsítéséért, azt is elmondta, hogy sokan finnyáskodva reagálnak a szokatlan jelenségre, főleg ha nyilvános helyen látják őket.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


Forrás: Vital
2008. 06. 16.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés