2022. Május 18. szerda
A brit menyasszonyok több mint a fele, a vőlegények pedig csaknem negyven százaléka tartja fontosnak valamilyen plasztikai műtét vagy szépészeti kezelés elvégzését az esküvő előtti készülődés során.

Az adatok egy friss online felmérésből származnak, melyet egy plasztikai beavatkozásokkal foglalkozó brit honlap készített 512 eljegyezett nő és 509 férfit megkérdezésével. A megkérdezettek által említett beavatkozások a Botox-kezeléstől a mellnagyobbításig terjednek.

esküvő, plasztikai műtét

„Az esküvő sok ember életében a legfontosabb nap, és közülük sokan szeretnék, ha minden a legtökéletesebb lenne, a megjelenésüket is beleértve” – magyarázta a jelenséget a honlap társalapítója, Christina Clogg.

A felmérésből egyébként az is kiderült, hogy a válaszadó nők 11, a férfiak 9 százaléka már átesett hasonló beavatkozáson. A nők főként az esküvői fotók miatt szánnák rá magukat a beavatkozásokra, míg a férfiak elsősorban a menyasszonyuknak szeretnének tetszeni.

A nők kezelési toplistáján a Botox vezeti 68 százalékkal, és a fogfehérítés követi 62 százalékkal. A további sorrend: zsírleszívás, mellnagyobbítás, arcfeltöltés. A vőlegények beérik a sminkkel is, ami 78 százalékot ért el, a második helyezett pedig a Botox lett 62 százalékkal. Ezeket a hajpótlás, a zsírleszívás, és a mellkisebbítés követi.


Forrás: MTI
2009. 12. 12.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés