2024. Július 15. hétfő
Fiatalosabb bőrt szeretnél? Az arc bőrének tisztítására, fiatalítására új generációs készítményt ajánlunk figyelmedbe, amely nem csak a bőrt frissíti fel, hanem használójának is derűs perceket szerez. Prémium összetevőivel igazán hatékony, ráadásul használata kifejezetten élvezetes. Érezd, ahogy apró buborékok százainak pezsgése esőcseppként dobol a bőrödön, frissítően bizseregtetve a táplálás, tisztítás közben! A Felhőmaszk kiváló karácsonyi ajándék lehet férfiaknak, nőknek egyaránt.

 

A modern életforma mellett az arcbőrünk ezerféle környezeti hatásnak van kitéve. Kívülről a levegőben lévő por, szmog, a rendszeres sminkelés, a nem megfelelő kozmetikumok használata, belülről pedig gyakran a kiegyensúlyozatlan, a tápanyagokban szegény táplálkozás viseli meg, a különböző okokból bekövetkező hormonális változásokról nem is beszélve. Ezektől az igénybevételektől megváltozik a bőr pH-ja, fokozottabb zsírosodással és faggyútermeléssel reagál, aminek következtében könnyen eltömődhetnek a pórusok, kialakulhatnak a mitesszerek, pattanások. Ezek ellen kíméletes megoldásra van szükség, ami felszívja a felesleges zsiradékot, és csökkenti annak termelődését is. A felhőmaszk összetevői nemcsak a bőr felületét tisztítják meg kíméletesen, hanem a hámréteg mélyéig, a pórusokból is eltávolítanak minden szennyeződést, ráadásul arra ösztönzik a bőr mirigyeit, hogy kevesebb faggyút termeljenek.

Megnézem a Felhőmaszkot

Természetes, prémium minőségű összetevők

A felhőmaszk különleges, prémium minőségű összetevőinek köszönheti a hatékonyságát. A Matcha tea például kiemelkedő mennyiségű antioxidáns és klorofil tartalmával, antibakteriális hatásával járul ehhez hozzá, tisztítva és erősítve a bőrt, felgyorsítva a sebek és sérülések gyógyulását. A felhőmaszkban lévő bentonit a legtisztább agyag, nedvszívó képességével kiválóan alkalmas a zsír és faggyúmaradékok felszívására, így hatékonyan tisztít, a pakolás során pedig a benne található értékes ásványi anyagokkal (nátrium, kálium, magnézium) táplálja és feszesíti is a bőrt. Aktív szén tartalma kiválóan eltávolítja a sminktől és más kozmetikumokból a bőrön maradt méreganyagokat, emellett hatékony gyulladásgátló, alkalmazható pattanások és mitesszerek eltávolítására is. A maszk kellemes illatáról a benne lévő levendula, menta és rozmaring kivonatok gondoskodnak, amelyek emellett nyugtató, regeneráló, tonizáló, sebkezelő, fertőtlenítő hatásúak is. A habzást a szén-dioxidos víz komponens okozza. A szénsavas buborékok enyhe savasságot okoznak a bőrön, emiatt a vérerek oxigénhiányt érzékelnek, így kitágulnak, fokozódik az arcbőr oxigén és tápanyag ellátása.

 Megnézem a Felhőmaszkot

 

Pezsdítsd fel bőrödet, tedd kellemessé az esti rutint!

A felhőmaszk használata közben érezni fogod, hogyan tisztul, frissül a bőröd! A habzás csiklandozó érzést, kellemes bizsergést okoz, ami jókedvre deríthet. A készítmény egyformán jól használható férfiaknak és nőknek is, úgyhogy ajándékozd meg párodat is vele! Akár egy jó, közös mókává is válhat az esti rutin, amit még egy szelfivel is megörökíthettek! Remek karácsonyi ajándék lehet belőle – ha így döntesz, kérheted díszcsomagolásban is a http://felhomaszk.hu/ honlapon.

 

Ez a termék külföldön rendkívül népszerű, Magyarországon nemrég jelent meg, csak a Felhőmaszk Webáruház árulja az eredeti változatot. Ő áll egyedül kapcsolatban a gyártóval, és ő tudja biztosítani az eredetiség kódos ellenőrzést is http://felhomaszk.hu/eredetisegvizsgalat/"


2017. 12. 01.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés