2022. Május 18. szerda
Felrobbant egy ismert moszkvai társasági hölgy megnagyobbított keble a Moszkvából Los Angelesbe tartó repülőgépen. Szerencsére idejében eljutott az orvoshoz, aki a megsemmisült implantátumot egy még nagyobbra cserélte le.

A Moszkovszkij Komszomolec című lap a történtekről magát az érintettet kérdezte meg, aki elmondta, hogy az eset még június 13-án történt. Irena Ferrari előző nap sokáig edzett egy konditeremben, és érezte, hogy valami nincs rendben, a testhőmérséklete is megemelkedett, de nem törődött vele. A repülőgépen aztán világossá vált a helyzet: jobb keble mind jobban kezdett leereszteni, mert a változó nyomás hatására az implantátum lévő folyadék gyorsuló ütemben szivárgott ki. Szerencsére a folyadék teljesen ártalmatlan fiziológiás oldat volt.

felrobbant, implantátum

Amint leszállt a repülőgép, azonnal kórházba vitték, ahol egy igen jó nevű plasztikai sebész megoperálta, még nagyobbra cserélve a már amúgy is focilabda méretű implantátumokat. Közben pedig azt tanácsolta neki, hogy térjen vissza a természetesebb méretekhez...

A nő az interjúban elmondta, hogy 25. születésnapját új kebleivel ünnepli, és „imádja őket”. A lapban közölt fénykép tanúbizonysága szerint kebelmérete még nem éri el a nyilván példaképének tekintett francia Lolo Ferrariét, de már közelít hozzá.

A Russia – Oroszország – feliratú edzőruhában pózoló Irena a képen legalább 40-45 évesnek látszik, pedig saját bevallása szerint néhány borda eltávolításával az orvosok karcsúbbá varázsolták a derekát, a hátsó felét kigömbölyítették egy kis szilikonnal, megszépítették az orrát, és megvastagították az ajkait, egyszóval több tucat plasztikai műtéten esett át, csak azért, hogy tessen a férfiaknak. Hozzátette azonban, hogy mindez igen fájdalmas és nagy kockázatokkal járt.

Végül közölte, hogy a robbanást a selejtes implantátum okozta, de nem fog pereskedni, mert a francia orvos, aki beültette, hatalmas összeget ajánlott fel neki a peren kívüli megegyezés érdekében – akkorát, hogy nem lehetett nem elfogadni.


Forrás: MTI
2009. 06. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés