Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
50 dkg málna vagy szeder (lehet vegyesen is)
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 pohár natúr joghurt
![](/images/hozzav_sav.gif)
egy csipet fahéj
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 kávéskanál méz
![](/images/hozzav_sav.gif)
kevés víz vagy tej
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/gyumolcsleves.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Turmixold össze a gyümölcsöket, majd szűrd le egy szűrőn, hogy ne kerüljön bele a magja. Add hozzá a joghurtot, a fahéjat, mézet és annyi vizet vagy tejet, hogy krémes állagú legyen. Pár órára tedd hűtőbe. Tálalás előtt szórj bele néhány szem egész gyümölcsöt, és a tetejére kevés tejszínhabból húzz játékos mintákat.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|