ELKÉSZÍTÉSE:
A karalábét meghámozzuk, és karalábévájóval kifúrjuk. A karalábéforgács felét apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük; az apróra vágott karalábéval, a margarin kétharmadával megfuttatjuk. Megsózzuk, apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük, majd 5 percig pároljuk. Beledolgozzunk a zsemlemorzsát és a tojást.
A tölteléket a karalábék üregébe töltjük, majd tûzálló tálba állítjuk õket. Tetejére elosztjuk a maradék margarint, és zsemlemorzsával megszórjuk, kefirrel meglocsoljuk. A karalábéforgácsot köré rakjuk, kevés vizet öntünk alá, majd puhára pároljuk.
Személyenként körülbelül 13,8 g fehérjét, 7,9 g zsírt, és 36 g szénhidrátot tartalmaz.
|
278 kCal - 1163.152 kJ / személy
|
|