2022. December 07. szerda
A 47 éves Carole Buddingot azzal bocsátotta útnak orvosa, hogy agydaganatával már nem tudnak mit kezdeni, nagyjából egy év maradt hátra az életéből. A nő azonban csodálatos módon meggyógyult.

A legutóbbi vizsgálat során a Carole agyában lévő négy rosszindulatú tumor egyikét sem találták meg, egy másik daganat gombostűfejnyire zsugorodott, már nem veszélyezteti az asszony életét.

agydaganat

„Azt hittem, néhány héten belül meghalok, de mégsem így történt. Úgy tűnt, javul az állapotom, de a halál mindig ott lógott a levegőben. Ezzel barátkoztam meg a legnehezebben – nyilatkozta a Bristol Evening Postnak a brit nő. Egy évvel azután, hogy farkasszemet néztem a halállal, még mindig nem teljes az örömöm. Félek az életet ünnepelni, nehogy visszatérjen a betegség.”

A Bristoli Királyi Kórház orvosai szerint a 10 alkalommal elvégzett sugárkezelés tüntethette el a daganatokat. Carole viszont találkozott egy ismeretlen emberrel, aki még a kezelés kezdetén adott neki két vallási témájú medált. „Nem vagyunk vallásosak, de amikor valaki ilyen helyzetbe kerül, ostobaság nem hinni bármiben, ami segíthet” – vallotta be az asszony.

Egy teljes testre kiterjedő CT-vizsgálat igazolta, hogy jelenleg semmilyen daganata nincs. Az agyi tumorok azután alakultak ki, hogy 2004-ben felgyógyult a mellrákból.


Forrás: Medipress
2009. 10. 21.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés