2024. Május 24. péntek
Sok férfi szenved korai magömléstől, ami a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki. A tantrikus szex megoldást jelenthet a problémára.

Az önkielégítés már jópár évtizede nem számít bűnnek, de ettől még nem minden esetben hasznos. A legtöbb férfi ugyanis nem szán rá elegendő időt, és egy célja van: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ezáltal az rögzül, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.

tantraszex, korai magömlés

Az ősi távol-keleti módszer, a tantraszex megoldást nyújthat a problémára. Ezek szerint az együttes leglényegesebb eleme az, hogy a felek néha megállnak, ezzel is tovább fokozva saját érzékeiket, és növelve az orgazmus intenzitását.

A korai magömlés késleltetésére a szexológusok szerint a legjobb megoldás az, ha a férfi hanyatt fekszik, a nő ráül, de csípőjét nem fel-le, hanem előre-hátra mozgatja. Amikor a férfi úgy érzi, hogy közelít az orgazmus, a nő abbahagyja a mozgást, és vár egy-két percet (eközben persze a nő izgatása lehetséges, sőt, ajánlott!), majd újra megindul.

A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést. Ha pár hónap után sem javul a helyzet, érdemes szexológushoz, illetve urológushoz fordulni.


Forrás: Medipress
2010. 08. 17.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés