![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/mandula.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Melegítsük közepes hőmérsékletűre a sütőt. Keverőtálban verjük fel kissé a tojásfehérjét, adjuk hozzá a sót, a cukrot, majd verjük kemény habbá. Óvatosan, lassú mozdulatokkal keverjük bele a kókusz felét. Szórjuk bele a szerecsendiót és a lisztet, majd a maradék kókuszt.
Egy fagylaltkanállal vagy kisebb merőkanállal formázzunk kisebb halmokat és tegyük sütőpapírra. Süssük őket világosbarnára, díszítsük mandulaszeletekkel és cseresznyével. Hidegen szervírozzuk.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|