Hozzávalók (2 fő részére):
1. 1 T-bone steak, esetleg bél- vagy hátszín (kb. 35 dkg)
2. Gyógyfű Préri marhasült fűszerkeverék
3. 2 evőkanál olívaolaj
4. 2 paradicsom
5. só
frissen őrölt feketebors
A káposztasalátához:
1. 1 kis fej káposzta, vékony csíkokra szelve
2. 1 sárgarépa, meghámozva és vékony csíkokra szelve
3. só
4. frissen őrölt fehérbors
5. 1 evőkanál majonéz
6. 2 evőkanál tejföl
7. egy kevés fehér balzsamecet
Elkészítés:
A húst a fűszerkeverékkel ízesítsük, hintsük meg olívaolajjal, és mindkét oldalát lassan grillezzük meg (oldalanként körülbelül 6 percig). A paradicsomokat vágjuk félbe, azokat is grillezzük 2-3 percig, majd sózzuk, borsozzuk a végén. A salátához keverjünk össze minden hozzávalót, és 20 percig hagyjuk összeérni őket. Vegyük ki a hússzeleteket, és a salátával tálaljuk.
Gyógyfű Préri marhasült fűszerkeverék: marhahús száraz pácolásához, fűszerezéséhez. Összetevők: borsikafű, fűszerkömény, koriandermag, lestyánlevél, mustármag, rozmaringlevél, szurokfű. Itt tudod beszerezni >>