2024. Május 24. péntek
Miért maradhat el az orgazmus? -  Miért színlelik a nők az orgazmust? -  A leleplezés -  Mit tegyünk, ha kiderült?

  Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Egy német kutatás szerint a nők közel 80%-a színlelt már gyönyört a szexuális együttlét során. A férfiak döntő többsége nem veszi észre, ha partnere az orránál fogva vezeti. Milyen jelekből következtethetünk arra, hogy a nő csak megjátssza az orgazmust?


Nézzük előbb a női test és lélek rejtelmeit, hogy a színlelt orgazmus okait megértsük. E tudással felfegyverezve könnyebben segíthetjük hozzá a partnert a valódi orgazmushoz.

Miért maradhat el az orgazmus?

A tapasztalatlan lányok félhetnek a szexuális együttléttől, ami sokat elvesz az élvezetből. Hónapokig is eltarthat, míg a leányzó bizalmába fogadja partnerét, és ellazul annyira, hogy valóban képes legyen átadni magát félelem nélkül a gyönyörnek. Meg kell ismernie saját testének reakcióit is, ki kell tapasztalnia, hogy számára melyek a legizgalmasabb pozitúrák, sőt gondolatok. S ha mindezt tudja már, akkor valahogyan a partner értésére is kell adnia (amennyiben az nem veszi észre), sok nő pedig idegenkedik a szex közbeni beszédtől. Az orgazmuskészség a nőknél idővel növekszik, 35 év körül éri el maximumát, a klimax tájékán lassan csökkenni kezd, de egy gyakorlott szeretőnek a változókori panaszok sem okoznak problémát.

------------------------------------------------------HIRDETÉS-------------------------------------------

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék:

38 800 Ft HELYETT 15 990 Ft!

Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetünk benne. Füst- és szagmentes!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A szex a férfiaknál az agyban kezdődik; míg őket egy felöltözött, vonzó nő látványa is izgalomba tudja hozni, addig a nőknél az érintésnek van nagy jelentősége. Ezért fontos tehát a sokat emlegetett előjáték. Az orgazmus elmaradásának fizikai okai is lehetnek, esetleg egy fájó ciszta az akadály, de szélsőséges méretbeli különbségek is adódhatnak, ami miatt nem a nő nem tud eljutni a csúcsra.

Miért színlelik a nők az orgazmust?

Gyakori, hogy a nő nem akarja partnerét megbántani azzal, hogy nem élvezi eléggé a férfi által nyújtott örömöket, úgy véli, ezzel lebecsülné teljesítményét, elvenné önbizalmát, ezért inkább mindent bedob, hogy úgy tűnjön, mintha orgazmusa lenne. Másrészt azért is tettetheti a gyönyört, hogy ő maga ne tűnjön frigidnek, az élet élvezésére képtelennek. Az is lehetséges, hogy partnere egyszerűen nem tetszik az ágyban, de ezt nem meri a tudomására hozni, így inkább mielőbb túl akar lenni az egészen.

Előfordulhat (nem is olyan ritkán), hogy a nő a neveltetése miatt a szex élvezetét illetlen dolognak tartja, de nem kívánja prűd gondolkodását a partnerrel megosztani, a legjobb megoldás tehát a színlelés. Idővel ezek a nők ráérezhetnek a szexre, megismerhetik saját testük reakcióit, és valódi orgazmushoz juthatnak el.

A méretbeli különbségeknél a fájdalomtól szenvedő nő „sóhajai” hamisan kelthetik azt az illúziót a férfiban, hogy partnerét a mennyekbe repítette, noha csupán arról van szó, hogy szenvedő fél csupán mihamarább túl szeretne lenni a rémes tortúrán. A másik szélsőség is előfordulhat, amikor is férfi szerszáma oly kicsinynek bizonyul, hogy hagyományos misszionárius pózban egyszerűen képtelen a partnerét a csúcsra juttatni. Ez utóbbi ok általában oly kényes téma mindkét fél számára, hogy a nők sokkal egyszerűbbnek tartják a színielőadást, minthogy szóba hozzák a kérdést.

A leleplezés

A női testnek is vannak olyan válaszreakciói, melyeket meglehetősen nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen eljátszani. Nem, nem a sikoltozásról, a sóhajokról, a kéjes nyögésekről van szó, azt viszonylag hamar megtanulják már a fiatal lányok is. A szapora lélegzetvétel is olyan, amit el lehet sajátítani.

Az orgazmus hiányára utaló jelek az alábbiak:

• Nem megfelelő hüvelyi nedvesedés. Minél nagyobb a nő izgalmi állapota, a hüvely annál nedvesebb. A menstruáció utáni napokban ugyan eleve szárazabb a hüvely, míg a peteérés napjaiban nedvesebb. A klimax idején szintén növekszik a hüvely szárazsága, ebben a korban azonban a nők már kevésbé színlelnek, jóval nagyobb tapasztalat áll mögöttük, ezért könnyebben jutnak el az orgazmushoz. Ha tehát valaki száraz hüvellyel kéjesen nyögdécsel, gyanakodhatunk, hogy csak tetteti a gyönyört.
• Belső izomrándulások hiánya. A női hüvely az orgazmus során kb. 1 másodperces szünetekkel 5-10 akaratlan izommozgást produkál, melyeket a hüvely enyhe „összerándulása” formájában a férfi is érezhet, különösen akkor, ha pénisze az adott pillanatban még a hüvelyben van.
• Az orgazmus utáni „hiperérzékenység” hiánya. Sok nő képes ugyan a többszöri orgazmusra, de nem azonnal! Az orgazmusra jellemző, hogy a nemi szervek olyannyira telítődnek vérrel és hiperérzékenyek lesznek, hogy a további ingerlés egy időre kellemetlenné válik csakúgy, mint a férfiaknál.
• Ha elmarad a mellbimbók megkeményedése, színének sötétebbé válása, gyanakodhatunk, hogy színjáték áldozatai lettünk.
• A hölgy szíve nem ver szaporán. Elfáradhat persze az át nem élt orgazmus tortúrájától is, ami felérhet egy futással, de orgazmus nincs szapora szívdobogás nélkül.

Mit tegyünk, ha kiderült?

Ha Ön meg akar arról bizonyosodni, hogy partnere színleli-e az orgazmust, akkor bizony nem árt a felsorolt jelekre figyelni. No persze nem kell folyamatosan résen lenni, elrontva ezzel a meghitt együttlétet, ha gyanakszunk, elég néhány alkalommal „tesztelni” a hölgyet. Ha észrevesszük, hogy megjátszotta magát, nehogy szóvá tegyük, nyilván nem véletlenül történt így!

Gondolkodjunk el az okain, próbáljunk meg pozíciókat váltani, figyeljünk arra, mitől zihál kéjesebben kedvesünk, teremtsünk meghittebb hangulatot, iktassunk be hosszabb előjátékot. Nagyon tanulságos lehet a szex egy kevéske alkohollal, az ilyenkor történő szexuális események őszintébbek, tehát érdemes árgus szemekkel figyelni a partner bátrabban kimondott vagy egyéb módon jelzett kívánságaira. Valószínűleg ugyanezt szeretné más alkalommal is, csak kevésbé oldott állapotban esetleg nem meri kifejezni. Persze bánjunk csínján az alkohollal, ugyanis nagyobb mennyiségben a férfiaknál impotenciát, a nőknél pedig orgazmusra való képtelenséget okoz.


Forrás: vital

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés