2024. Május 21. kedd

Fókuszban: Az arcfiatalítás

injekciós ráncfeltöltés

Az arcon lévő ráncok eltüntetéséhez nem feltétlenül kell kés alá feküdni: sokféle olyan injekciós eljárás létezik, amelyekkel gyorsan, kis kellemetlenséggel és alacsony kockázattal is elérhető látványos eredmény.


BŐVEBBEN


dermaroller
A műtét nélküli bőrfiatalító eljárások közé tartozó dermaroller-kezelés során egy apró tűkkel ellátott hengert húznak végig a bőrön. Az így képződött kis sebek gyógyulása jótékonyan hat a bőrre.
BŐVEBBEN


fiatal bőr

Hiába figyelünk oda a bőrünk szépségére, ha olyan mindennapos rossz szokásokkal, mint a rendszeres kávézás, elrontjuk az eredményt. Az alábbiakban Dr. Deborah Wattenberg New York-i bőrgyógyász tanácsai olvashatóak a fiatalos bőr megóvása érdekében.


BŐVEBBEN


botox injekció

Az elmúlt években világszerte egyre nagyobb népszerűségre tett szert a Botox-kezelés, melynek hatására akár éveket is fiatalodhat a páciens arcbőre. A Botox-injekció enyhén lebénítja a mimikai izmokat, így az arcbőr ráncai kisimulnak.


BŐVEBBEN


aranyszál behúzás
A bizarrnak tűnő, ám sikeres arcfiatalító eljárás az arcbőr alá rács alakban behúzott 24 karátos aranyszálak segítségével teszi feszesebbé, hamvasabbá a bőrt.
BŐVEBBEN


öregedés, ráncok, hatóanyagok

A kozmetikai cégek egyre újabb és újabb csodaszerekkel töltik meg bőrápolási termékeiket, amelyekről azt ígérik, hogy eltüntetik a ráncokat. A hangzatos nevű termékek özönéből nem könnyű választani, ezért jobban tesszük, ha az összetevők listájából kikeressük azokat, amelyek valóban segíthetnek a ráncok ellen.


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés